Seikkailut

Haluatko kokea jotain uutta ja jotain vielä jännittävämpää Las Vegasissa ja Nevadassa? Tarjoamme matkoja koskenlaskuun Black Canyonissa, kokeile vaijeriliukua, vieraile Death Valleyssä, käy kierroksella Red Rock Canyonissa ja Rocky Gap Roadilla tai nauti kuumailmapalloajelun tarjoamista näkymistä! Voit myös toteuttaa unelmasi ja päästä ammuskelemaan toistaan voimakkaammilla aseilla sisäradallamme.

Seikkailut
 
Red Rock Canyon & Rocky Gap Road -seikkailuretki

Red Rock Canyon & Rocky Gap Road -seikkailuretki

Red Rock Canyon & Rocky Gap Road -seikkailukierros on seikkailumielisen ehdottomasti kokeiltava! Tämä viisituntinen kierros vie sinut pitkin 20 kilometristä maisemaa pysähtyen Visitor Centeriin, Calico Hillsiin sekä monille muille näköalapaikoille matkan varrella!

€ 125.90
Black Canyon koskenlaskuseikkailu

Black Canyon koskenlaskuseikkailu

Lähde seikkailulle laskemaan koskea, koe kauniit vesiputokset, kuumat lähteet tai käy viilentävällä pulahduksella Colorado-joessa, näe villieläimiä kuten Desert Big Horn lammas ja amerikanharmaahaikara sekä paljon muuta. Varaa Black Canyon koskenlaskuseikkailusi jo tänään!

€ 162.90
Death Valley kokopäiväkierros

Death Valley kokopäiväkierros

Matka yhteen maailman ainutlaatuisimmista näkymistä alkaa, kun matkustamme Death Valleyn kansallispuiston sydämeen. Kierroksella näet upeat paikat kuten Zabriske Pointin, häikäisevän Artist's Palletin ja tietenkin Bad Waterin valuma-alueen, joka 85 metrin syvyydellään on matalin paikka koko Western Hemispherellä. Varaa retkesi nyt!

€ 235.60
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento

Kokeile jotain unohtumatonta! Varaa paikkasi jännittävälle ja hauskalle kuumailmapallolennolle! Lennon kesto on 45 minuutista 1,5 tuntiin, jonka jälkeen on aika skoolata perinteisesti shamppanjalla. Lennon aikana voit ihailla maisemia Red Rock Mountains ja Las Vegas stripin yllä. Varaa kuumailmapallolentosi tänään!

€ 264.50
Vaijeriliukuseikkailu Flightlinez Bootleg Canyon kanssa

Vaijeriliukuseikkailu Flightlinez Bootleg Canyon kanssa

Etsitkö jotain erilaista ja hauskaa tekemistä Las Vegasin ulkopuolella? Lähde kutkuttavalle vaijeriliuku seikkailulle Flightlinez Bootleg Canyonin kanssa! Luvassa vaijeriliukua upeissa maisemissa ja raikkaassa ilmassa. Osta lippusi täältä!

€ 183.70
The Gamers Experience

The Gamers Experience

Koe jännittävä the Gamers Experience Machine Guns Vegasissa ja ammu M4, MP5 ja Clock 17 aseilla onlinevastustajaasi. Varaa täältä!

€ 219.50
The SAS Experience

The SAS Experience

"SAS Experience" (Special Air Service) antaa sinun aloittaa pienesti ja lopettaa suuresti! Aloita kokeilusi tarkka-ammuntakiväärillä ja etene siitä yhteen suosituimmista konekivääreistä, SAW:iin. Varaa jännittävä ampumakokemus jo tänään!

€ 219.50
SEAL Team 6 Experience -ampumiskokemus

SEAL Team 6 Experience -ampumiskokemus

Koe nyt aito tunnelma ja varaa SEAL Team 6 Experience -ampumiskokemus! Saat kokeilla ampumista M249 SAW aseella, todella tehokkaalla ja tarkalla konekiväärillä. Lisäksi pääset kokeilemaan monia muita aseita kuten SIG SAUER P226 pistoolia ja voimakasta SPAS-12 haulikkoa ja voit vain nauttia tulituksesta. Varaa nyt!

€ 184.80
World At War Experience -ampumiskokemus

World At War Experience -ampumiskokemus

Kokeile World At War Experience -ampumiskokemusta ja ammu 1900-luvun merkittävimmillä taisteluaseilla huippuluokan sisäampumaradalla. Tämä on loistava tilausuus kokeilla maailman suosituimpia ampuma-aseita! Hanki lippusi nyt!

€ 202.10
"3 Gun Experience" - ammu kolmella eri aseella!

"3 Gun Experience" - ammu kolmella eri aseella!

3 Gun Experience- kokemuksella voit valita valikoimamme kolmesta eri aseesta, automaattisen, semi-automaattisen tai käsiaseen ja ampua niillä upealla sisäradallamme. Varaa 3 Gun Experience nyt!

€ 219.50
Las Vegasin Madame Tussauds

Las Vegasin Madame Tussauds

Ohita jonot kuuluisaan Madame Tussaudsin vahamuseoon Las Vegasissa etukäteen ostettujen lippujen avulla! Ota mukaan koko perhe. Hengaile tähtien kanssa. Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi!

€ 33.50
Suomi
scroll flags right
Ticmate
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin