Mead-järvi illallisristeily

Mead-järvi illallisristeily

Hinta/henkilö € 145.20

Lähde kauemmas Vegasista päivän ajaksi nauttimaan raikkaasta ilmasta ja auringosta illallisristeilyn merkeissä Desert Princess -siipirataslaivalla! Koe uskomattomat näkymät illalla, ainutlaatuinen maisema ja Mead-järveä ympäröivä villi luonto.

Mississippi tyylinen siipirataslaiva on rakennettu juuri Mead-järven kaltaisia sinisiä tyyniä vesiä varten. Kahden suljetun kannen sisällä ilmastointi pitää sisätilat viileänä ja mieluisana, ja ylhäällä kannella voit nauttia tuulen vireestä ja auringosta vasten kasvojasi! 

Nauti hurmaava iltaretki risteillen Mead-järvellä, yhdellä maailman suurimmista ihmisen tekemistä järvistä. Näet myös upean Hooverin padon sen kohotessa yläpuolellasi.

Desert Princess-laivan kyydissä nautit täyden kattauksen illallista, jossa voit valita herkullisista vaihtoehdoista. Tarjolla mereneläviä, kyljyksiä, kanaa, pastaa tai vegetaarinen illallinen. Laivalla ei tarjoilla alkoholia.

Kohokohdat:

- 2 tunnin Mead-järvi illallisristeily

- Kuljetus yleellisellä bussilla paikalle

- Pysähdys valokuvaukseen ikonisen "Welcome to Las Vegas"-kyltin luona

- Kattavalta illalliselta valittavissa mereneläviä, pihviä, kanaa, pastaa tai vegetaarinen-vaihtoehto

Kesto: Keskimäärin 6 tuntia

Tärkeää tietoa: 

-  Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Kierros sisältää ilmaisen kyydin suurimmalta osalta hotelleista lähellä Las Vegas Stripiä ja keskustaa. Myöhemmin varauksen edetessä kysymme hotellisi tietoja. Haku on klo 13.30-15.00 välillä.

- 24-28 tuntia ennen retkeäsi tulee sinun soittaa agentillemme ja sopia kyydistä/hakuajasta. E-lipustasi löydät agenttimme yhteystiedot.

- Kierros on englanniksi

- Lasten liput on alle 2-vuotiaille lapsille

- Matkustajat joilla on sydämentahdistin, eivät voi valitettavasti mennä sisälle Hooverin patoon sisällä olevien elektromagneettien takia.

- Ruokien ja juomien tuominen sisälle patoon on kiellettyä. 

- Seuraavien esineiden tuominen kierrokselle on kielletty turvallisuussyistä: matkatavarat, isot reput, kylmälaukut ja alkoholi.

- Laivamatkoja tarjolla sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin. 

 

Varaa liput

Päivämäärä
Hae
Mead-järvi illallisristeily Tietoja

Mead-järvi illallisristeily
Kierros sisältää kuljetuksen hotellilta.

Tietoja

Mead-järvi illallisristeily
Mead-järvi illallisristeily kestää noin 6 tuntia, alkaen klo 15.45.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Katso missä Mead-järvi sijaitsee:

Katso karttaa Katso karttaa

Suomi
scroll flags right
Ticmate
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin