Ota yhteyttä

Hei! Klikkaa otsikkoa, joka parhaiten vastaa kysymystäsi ja löydät toivottavasti etsimäsi vastauksen. Mikäli et, voit katsoa "usein kysytyt kysymykset"-osion. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.

Varaukset

Lippujen varaus tämän sivuston kautta on helpoin, nopein ja turvallisin tapa varata lippuja. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme (palvelu englanniksi ja skandinaavisilla kielillä) numerossa: +358 9 4272 0899, mutta sinun tulee silti tehdä varaus nettisivumme kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi nettisivumme yhteydenottolomakkeella ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Varattuja ja maksettuja lippuja ei voi peruuttaa, muuttaa eikä niitä hyvitetä Las Vegasissa. Tämä on ilmoitettu varausprosessin alussa ja olet hyväksynyt pykälän säännöissä ja ehdoissa.

Yritämme kuitenkin aina tehdä parhaamme auttaaksemme sinua, mikäli et pysty käyttämään lippujasi. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tällä sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella ja teemme parhaamme, jotta varauksesi voidaan muuttaa, peruuttaa tai jotta voimme jälleenmyydä liput. Emme voi kuitenkaan luvata mitään!

Mikäli onnistumme peruuttamaan varauksesi tai jälleenmyymään lippusi, lippujen hinnan hyvitys saattaa viedä aikaa. Hyvitys voidaan tehdä jopa 1-2 viikkoa esityspäivän jälkeen. Huomaathan myös, että mikäli liput saadaan peruutettua tai jälleenmyytyä, saatamme veloittaa peruutus-/jälleenmyyntimaksun jokaista lippua kohden. Mikäli lippujasi ei pystytä peruuttamaan tai myymään, lisäkuluja ei veloiteta.

Peruutusturva

LasVegasLiput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
LasVegasLiput.fi, Ticmate
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Las Vegasiin.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

LasVegasLiput.fi powered by Ticmate

LasVegasLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
Suomi
scroll flags right
Ticmate
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin