Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Las Vegasiin

Tervetuloa upeaan Las Vegasiin ja sivustollemme lasvegasliput.fi!
Täältä hankit helposti ja nopeasti liput konsertteihin, show'ihin ja retkille Las Vegasissa. Miten olisi yksi monista Cirque du Soleil -esityksistä Vegasissa? Tai miltä kuulostaisi nähdä Celine Dion livenä Las Vegasissa? Valikoimaamme kuuluu myös liput retkille ja kierroksille Las Vegasin "The Strip" -kadulle ja Hooverin padolle. Valikoimaamme kuuluu myös helikopteriajelu Grand Canyonille.

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Grand Canyon West Rim-kierros

161,00 €

Matkusta Las Vegasista Joshua Tree Forestin läpi West Rimille, Grand Canyonille, samalla kuuntelemalla oppaan kattavaa opastusta ympäristöstä ja alueiden kiehtovasta historiasta. Nauti kaikilla aisteilla ja lähde ajatusmatkalle Grand Canyonin historiaan. Häkelly hulppeista maisemista ja alueen kauneudesta! 

Grand Canyonilla vierailemme Hualapai intiaanien luona, jossa saat myös mahdollisuuden ottaa mielettömiä valokuvia muistoksi. Käymme myös tutustumassa Guano Pointiin, jossa näet upeat muinaiset maantieteelliset kalliomuodostumat.

Vieraile Eagle Pointissa, joka on muotoutunut tuhansien vuosien saatossa. Syö lounas juuri avatussa Skywalk Cafessa nauttien todella ainutlaatuisista näkymistä lounaan lomassa. Viimeisimpänä, vieraile Grand Canyon Skywalkilla, josta eteesi avautuvat mielettömät maisemat.

Kaiken tämän jälkeen suuntaamme alas hualapai intiaanien tilalle, joista voit bongata joskus oikean asetaistelun villin lännen tyyliin!

Huomioithan: Grand Canyon Skywalk liput saatavilla lisämaksusta

Kohokohdat:

- Eagle Point Skywalkila

- Guano Point näköalapaikka

- 4h tutkiskelua ja ihastelua West Rimillä

- Yleellinen, ilmastoitu bussikuljetus nähtävyyteen

- Pysähdys valokuvaukseen O'Callaghan-Tillman sillalta

Kesto: 12 tuntia

Tärkeää tietoa:

- Pian varauksesi vahvistuksen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaan matkallesi. 

- Kierros sisältää ilmaisen kyydityksen hotelliltasi (koskee lähes kaikkia hotelleja lähellä Las Vegas Stripiä/keskustaa). Myöhemmin varauksen edetessä kysymme hotellisi tietoja. Haku on klo 6.00 ja 7.30.

- 24-28 tuntia ennen kierrostasi, sinun tulee sopia kuljettajan kanssa hakuaika hotelliltasi. Lisätiedot ja yhteystiedot löydät e-lipustasi. 

- Kierros on englanniksi.

- Lastenlippu on alle 2-vuotiaille lapsille. 

- Seuraavat esineet ovat turvallisuussyistä kiellettyjä kierroksella : matkatavarat, isot reput, salkut, matkalaukut, kylmälaukut ja alkoholi.

 

Aukioloajat

Kierros on klo 7.30-18.30.

Kesto: 12 tunti

Saapumisohjeet

Grand Canyon West Rim-kierros

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!