Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Las Vegas Night Strip-kierros & Samppanjamalja

€ 39.1

Lähde kierrokselle kuulusaille Las Vegas Stripille! Ensimmäinen pysähdysemme on kuuluisan "Welcome to Las Vegas"-kyltin kohdalla, jossa voit ottaa valokuvia matkamuistoksi ja kohottaa maljan lomasi kunniaksi!

Näe maailman suurin suklaalähde, kun saat kurkistaa sisälle Bellagio Conservatoryyn. Näet myös Bellagio hotellin spektaakkelimaisen suihkulähdeshow'n, joka on yksi maailman isoimmista. Upea esitys hämmästyttää veden kummutessa yli 73 metrin korkeuteen. Näet myös suihkulähteiden koreografian, niiden liikkuessa musiikin tahtiin. Mukana myös tunnettuja kappaileita kuten  "Viva Las Vegas", "Luck Be a Lady" sekä "My Heart Will Go On.

Vielä viime silauksena pääset osallistumaan valo- ja äänishow'hun "Viva Visionin" kun he esittävät "Tribute to Queen":in Fremont Street Experiencessä. 

Kohokohdat: 

- Pysähdys valokuvaukseen "Welcome to Las Vegas"-kyltin luona

- Kuljetus yleellisellä juhlabussilla

- Näe maailman isoin suklaalähde

Kesto: Keskimäärin 3,5tuntia

Tärkeää tietoa: 

-  Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Kierros sisältää ilmaisen kyydin suurimmalta osalta hotelleista lähellä Las Vegas Stripiä ja keskustaa. Myöhemmin varauksen edetessä kysymme hotellisi tietoja. Haku on klo 17.30-19.00 välillä.

- 24-28 tuntia ennen retkeäsi tulee sinun soittaa agentillemme ja sopia kyydistä/hakuajasta. E-lipustasi löydät agenttimme yhteystiedot.

- Kierros on englanniksi

- Las Vegas Night Strip-kierros on vain aikuisille 21-vuotiaasta ylöspäin 

- Kierros on tarjolla torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. 

Aukioloajat

Kierros kestää keskimäärin 3,5 tuntia

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 3 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Las Vegas Night Strip-kierros & Samppanjamalja

×