Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Las Vegasiin

Tervetuloa upeaan Las Vegasiin ja sivustollemme lasvegasliput.fi!
Täältä hankit helposti ja nopeasti liput konsertteihin, show'ihin ja retkille Las Vegasissa. Miten olisi yksi monista Cirque du Soleil -esityksistä Vegasissa? Tai miltä kuulostaisi nähdä Celine Dion livenä Las Vegasissa? Valikoimaamme kuuluu myös liput retkille ja kierroksille Las Vegasin "The Strip" -kadulle ja Hooverin padolle. Valikoimaamme kuuluu myös helikopteriajelu Grand Canyonille.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Areena-info

Luxor

Luxor

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: Blue Man Group - Las Vegas

Blue Man Group - Las Vegas

€ 75.7

Las Vegasin Blue Man Groupia ei voi selittää, se tulee nähdä livenä! Varaa lippusi Las Vegasin Blue Man Groupin esitykseen täältä.

Blue Man Group on ladannut uusimman shownsa Las Vegasissa sähköisellä musiikilla, sensaatiomaisella teknologialla ja innovatiivisilla tavoilla olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Tämä uusi ja tehostettu esitys on jännittävä ja energinen kokemus. Tulet näkemään kekseliäitä uusia soittimia, hauskoja robotteja sekä tajunnanräjäyttävän kurkistuksen ihmisen aivoverkostoon.

Joka ilta Las Vegasin Blue Man Group esittää tavallisesta poikkeavan spektaakkelin, joka on samalla myös sielukas ja varhaiskantainen euforinen kokemus. Esitys herättää sinut eloon ja yhdistää sinut lähemmin ympärilläsi olevien ihmisten kanssa.

Saapumisohjeet

Luxor

Osoite
3900 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!