Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Liput Las Vegasiin

Tervetuloa upeaan Las Vegasiin ja sivustollemme lasvegasliput.fi!
Täältä hankit helposti ja nopeasti liput konsertteihin, show'ihin ja retkille Las Vegasissa. Miten olisi yksi monista Cirque du Soleil -esityksistä Vegasissa? Tai miltä kuulostaisi nähdä Celine Dion livenä Las Vegasissa? Valikoimaamme kuuluu myös liput retkille ja kierroksille Las Vegasin "The Strip" -kadulle ja Hooverin padolle. Valikoimaamme kuuluu myös helikopteriajelu Grand Canyonille.

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Areena-info

The Mirage LOVE Theater

The Mirage LOVE Theater

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Lippuja: LOVE - Cirque du Soleil

LOVE - Cirque du Soleil

4.7 (6)
€ 133.8

Las Vegasin The Miragessa esitetty LOVE juhlistaa musiikkilegenda The Beatlesiä. Osta liput Las Vegasin LOVE-esitykseen täältä!

Lyriikoiden runomaisuus on ollut inspiraationa LOVE-esitykselle. Kappaleiden sisältö esitetään oikeiden ja kuvitteellisten henkilöiden kautta. 60 kansainvälistä näyttelijää tuo tarinan eloon raa-alla ja nuorekkaalla energialla, ilma-akrobatialla, extreme-urheilulla sekä urbaanilla ja freestyle-tanssilla.

LOVE voitti Grammyn palkinnon parhaasta musiikkikokoelman levytyksestä elokuvalle, televisiolle ja muille visuaalisille medioille vuonna 2008.

LOVE tuo Cirque du Soleilin taian yhteen kaikkien aikojen rakastetuimman rock-yhtyeen, The Beatlesin, hengen ja intohimon kanssa. Esitys on kokonaisuudessaan elävä, intiimi ja voimakas viihdekokemus.

Saapumisohjeet

The Mirage LOVE Theater

Osoite
3400 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!