Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Tietoa LasVegasLiput.fi:stä

LasVegasLiput.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistoja Ruotsissa, Kööpenhaminassa ja Barcelonassa. LasVegasLiput.fi-sivuston päämääränä on auttaa esityksistä, konserteista, retkistä ja nähtävyyksistä kiinnostuneita löytämään tietoa ja ostamaan lippuja Las Vegasin tapahtumiin helposti, nopeasti ja turvallisesti. Paikallisten yhteyksien ja sopimusten ansiosta voimme aina taata kilpailukykyiset hinnat ja pystymme tarjoamaan lippuja esityksiin, jotka on jo myyty loppuun Las Vegasissa. Takaamme asiakkaillemme helpon ja turvallisen tavan ostaa lippuja ja teemme parhaamme, jotta Las Vegasin vierailustasi tulee yhtä ikimuistoinen kuin toivoitkin.

Intohimon ja kiinnostuksen synnyttämä bisnesidea

LasVegasLiput.fi:n johtohahmon Marcus Moeschlin intohimona ja kiinnostuksen kohteina ovat jalkapallo, musikaalit, konsertit, nähtävyydet ja kaikenlaiset muut tapahtumat. Marcus järjesti rock-kiertueita Ruotsissa jo 18-vuotiaana ja on siitä lähtien järjestänyt tapahtumia ja tarjonnut kansainvälisiä kokemuksia matkailijoille kilpailukykyiseen hintaan. Hänellä on ollut vuosia myös oma lippumyymälä Ruotsissa. Marcus kuuluu myös pieneen ryhmään digitaalisia pioneereja, jotka kehittivät 1990-luvulla sähköisen lippujärjestelmän, Global Tickets, jonka kautta 22 maata osti ja myi sähköisiä pääsylippuja. Toisin kuin Global Tickets, kilpailijat käyttivät vielä 1990-luvulla faksia, teleksiä ja puhelimia. Tekemästään pioneerityöstä Global Tickets sai vuonna 1992 "The Queen´s Award" palkinnon parhaimmasta vienti-ideasta.

Kööpenhaminan, Barcelonan ja Tukholman toimistosta löydät Kim Harpersin, Lene Aagesenin, Camilla Bidstrupin, Lea Levachin, Jessica Hortonin ja Anna Leppaniemen. He ovat kaikki erittäin intohimoisia maailmanlaajuisista tapahtumista, etenkin musikaaleista ja urheilutapahtumista.

LasVegasLiput.fi:llä on siis monien vuosien kokemus alalta ja yhdessä NewYorkMusikaalit.fi-sivuston kanssa ne muodostavat paikallisen yrityksen, jolla on maailmanlaajuinen verkosto ja halu menestyä kansainvälisillä markkinoilla.LasVegasLiput.fi:n omistaa TicmateMarcus Moeschlinsin pääyritys, Ticmate, on toiminut vuodesta 2006 ja on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien. Ticmaten tavoite on olla Euroopan markkinajohtaja kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnissä.

LasVegasLiput.fi:in omistaa Ticmate

p>Marcus Moeschlins pääyritysTicmate on toiminut vuodesta 2006 ja se on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien. Ticmaten tavoite on olla Euroopan markkinajohtaja kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnissä. Osa Ticmaten markkinastrategiaa oli sen lanseeraama ensimmäinen musikaalisivusto LondonMusikaler.se. Nykyään se on saatavilla 18 eri kiellellä yli 18 maassa. BerliiniLiput.fi:in tavoitteena on saattaa se 16 kielelle ja yli 40 maan käyttöön. Vuonna 2009/2010 Ticmate lanseerasi myös jalkapallo-otteluiden sivustot, LontoonJalkapallo.fi, BarcelonaJalkapallo.fi, ItalianJalkapallo.fi ja MadridJalkapallo.fi ja hyvin suositut sivustot LontoonLiput.fi , PariisiLiput.fi, NewYorkLiput.fi, RoomaLiput.fi, PrahaLiput.fi, BerliiniLiput.fi, BarcelonaLiput.fi, MadridLiput.fi ja PrahaLiput.fi jotka myyvät lippuja nähtävyyksiin, tapahtumiin, turistikohteisiin ja retkille! LasVegasLiput.fi :in johtoryhmässä istuu, VD Marcus Moeschlin Ole Oftedal, ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on monen vuoden kokemus yritysjohtamisesta ja he toimivat useiden matkailun, median ja kaupan alan yritysten johtoryhmissä.

Marcus Moeschlin

 

Suomi
scroll flags right
Ticmate
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin